VIDEO Încă un „trădător“: Ştefan Radu şi-a anunţat oficial retragerea de la echipa naţională. Explicaţii incredibile date de un jucător de 26 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La câteva minute după ce şi-a îngropat echipa în meciul Fenerbahce - Lazio, provocând penalty-ul din care turcii au deschis scorul, fostul dinamovist a spus, răspicat, că nu va mai veni la prima reprezentativă.

După „dubla“ cu Ungaria şi cu Olanda, cele mai multe critici l-au vizat pe Victor Piţurcă, însă jucătorii convocaţi de acesta dovedesc că şi ei au carenţe mari, în primul rând, în ceea ce priveşte atitudinea.

După ce Chivu a abandonat prima reprezentativă, iar Tamaş a ameninţat că va face la fel, acum i-a venit rândul lui Ştefan Radu să zică, oficial, că nu va mai veni la lot! 

Ce a spus?

Anunţul l-a făcut la câteva minute după terminarea meciului Fenerbahce - Lazio, scor 2-0, la microfonul postului Dolce Sport.

„Voi spune pas următoarelor convocări. Probabil, voi avea o discuţie cu Victor Piţurcă, după perioada aceasta foarte grea pe care urmează să o avem. Mai multe v-a spus domnul Giovanni Becali (n.r. - impresarul lui Radu) zilele trecute. Nu am avut evoluţii foarte apreciate la naţională şi asta e tot ce pot spune. Sunt jucători care pot duce greul echipei naţionale, nu e nici o pierdere dacă nu mai vin eu“, a spus căpitanul lui Lazio din partida cu Fenerbahce.

Ce a spus Giovanni?

Până la declaraţiile date de apărătorul de 26 de ani, Ioan Becali lăsase de înţeles că acesta va renunţa la prima reprezentativă.

„Are soţia gravidă, se simte bine la Lazio, are încă patru ani de contract şi vrea să fie boss acolo la el. Se simte foarte stingher la echipa naţională, n-are prieteni acolo. Eu am discutat cu el două ore pe tema asta şi l-am întrebat dacă l-a supărat cineva. A zis: «Nimeni, nimeni. Dar n-am nici un dinamovist de-al meu, mă simt stingher aici». El a fost şi este un caracter aparte. Proabil nu se simte capabil să joace pentru echipa naţională. El n-a contribuit la echipa naţională şi cu asta basta, închidem capitolul“, a spus Giovanni, marţi seară.

Mereu accidentat

Ştefan Radu a bifat prima sa selecţie la naţională în 2006, însă, până acum, n-a adunat decât 14 meciuri la prima reprezentativă. El a ratat multe convocări, susţinând că e accidentat, însă mereu s-a vehiculat că, de fapt, nu vrea să vină la lot. Acum, aceste speculaţii nu mai par foarte departe de adevăr.

Produs al clubului Dinamo, Ştefan Radu s-a transferat din 2008 la Lazio. În absenţa sa, şi având în vedere că şi Raţ (32 de ani) se află la final de carieră, Iasmin Latovlevici devine favorit la titularizare pentru postul de fundaş stânga.

Nu ştiu ce vrea Ştefan Radu. Pentru mine nu e şocant. Fiecare face ce vrea la echipa naţională în ultimul timp. Eu nu ştiu ce caută asemenea jucători la echipa naţională, de ce mai sunt convocaţi daca nu vor să joace. Jean Vlădoiu fost internaţional

CLICK AICI PENTRU A VEDEA DECLARAŢIILE LUI ŞTEFAN RADU DESPRE RETRAGEREA DE LA NAŢIONALĂ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite