E oficial: Reghecampf s-a înţeles cu noua sa echipă. Anunţul făcut de şefii clubului despre durata şi condiţiile contractului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

După un sezon şi jumătate, în mare parte, ratat la FCSB în care a cucerit un singur trofeu, Cupa Ligii, Laurenţiu Reghecampf s-a întors în Asia de unde fusese dat afară la prima experienţă, la Al-Hilal.

Laurenţiu Reghecampf a finalizat negocierile cu cei de la Al-Wahda, formaţie din Abu-Dhabi (Emirate) care s-a clasat pe locul 5 din 14 în ediţia recent încheiată a campionatului.

Tehnicianul de 41 de ani îl va înlocui pe mexicanul Javier Aguirre, cel care a plătit preţul pentru parcursul sub aşteptări în campionat, plus faptul că Al-Wahda a părăsit Liga Campionilor Asiei după faza grupelor. Totuşi, Aguirre a cucerit un trofeu, Cupa Preşedintelui, învingând Al-Nasr Dubai, trupa pregătită de Dan Petrescu în finală, scor 3-0. Acel rezultat a dus la plecarea lui Petrescu de la Al-Nasr.

Va fi evaluat după primul sezon

„Reghecampf e aşteptat, săptămâna viitoare, pentru a semna contractul. Va fi un acord pe doi ani. După primul sezon, vom face o evaluare tehnică a mandatului său şi, în funcţie de ea, vom decide dacă vom pune capăt colaborării sau dacă vom activa opţiunea de prelungire pentru al doilea sezon“, a declarat Ahmed Al-Rumaithi, un oficial al clubului Al-Wahda.

Laurenţiu Reghecampf a mai antrenat o dată în Asia, în sezonul 2014-2015, la Al-Hilal (Arabia Saudită). A pierdut finala Ligii Campionilor Asiei şi pe cea a Cupei Coroanei Prinţului. După ultimul rezultat, a fost demis, devenind singurul român care a pregătit Al-Hilal fără să câştige vreun trofeu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite