E oficial: Gigi Becali nu mai are voie să folosească numele Steaua în denumirea societăţii comerciale şi în cea a echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali să mai folosească numele "Steaua" şi "Steaua Bucureşti" în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF). Becali ar putea folosi cele două denumiri doar cu acordul CSA Steaua.

"În dosarul nr. 31705/3/2015 - Admite apelul. Schimbă sentinţa apelată în sensul că: Admite în parte acţiunea. Interzice pârâtei SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA să folosească fără consimţământul reclamantei semnele <Steaua>, <Steaua Bucureşti> sau a unor semne similare în activitatea comercială, inclusiv în cuprinsul denumirii comerciale şi în special în competiţiile sportive, pe documente, pe bilete de acces, pentru publicitate sub orice formă, în înscrierile în asociaţiile şi federaţiile sportive. Obligă pe pârâta ONRC la efectuarea radierii elementelor <Steaua Bucureşti> din cuprinsul denumirii comerciale a pârâtei SC Fotbal Steaua Bucureşti SA. Respinge cererea de acordare a daunelor cominatorii. Obligă pe intimate-pârâtă SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA la plata cheltuielilor de judecată către apelanta-reclamantă efectuate în primă instanţă şi apel, în sumă de 450 lei. Cu recurs", se arată în soluţia Curţii de Apel Bucureşti, conform News.ro. Directorul tehnic al secţiei de fotbal a CSA Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat că decizia Curţii de Apel care i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali să mai folosească numele "Steaua" şi "Steaua Bucureşti", este una foarte bună pentru echipa sa, dar până nu va fi definitivă nu poate comenta la multe.

"Este un lucru foarte bun că s-a dat acest verdict, este bine pentru echipa mea, dar nu este o decizie definitivă, aşteptăm să vedem ce se va întâmpla. Nu ştiu dacă se pune în practică a doua zi. Nu ştiu ce vor face Gigi Becali şi conducătorii de la Steaua, ce denumire vor folosi diseară la meciul cu Dinamo. Putem vorbi multe, dar până nu e o decizie definitivă, nu ştim ce va fi", a declarat Lăcătuş la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite