După Hagi şi Prodan, Dragomir boicotează şi el meciul cu Ungaria: ce l-a scârbit pe fostul şef al Ligii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribuna VIP-urilor va fi mai puţin populată decât de obicei, sâmbătă seara, atunci când România va primi vizita Ungariei pe „Arena Naţională“ (ora 19.00, TVR1).

Dacă Hagi a anunţat că nu va mai asista din tribune la nicio partidă a României, cât timp cumnatul său, Gică Popescu, se va afla după gratii, un alt fost component al Generaţiei de Aur a făcut un anunţ similar, însă din alt motiv.

Dat afară de la federaţie de noul preşedinte, Răzvan Burleanu, Daniel Prodan va boicota şi el partidele tricolorilor, cât timp în fruntea FRF se va afla omul care l-a înlocuit pe Mircea Sandu.

Pe lista celor care nu vor merge pe stadion la partidele primei reprezentative, cel puţin în următoarea perioadă, s-a înscris şi Dumitru Dragomir.

Ce l-a nemulţumit?

„Jucăm acasă, jucăm în faţa a 55.000 de oameni, facem un vacarm de neimaginat şi avem şi un imn în care ne urcăm pe mamele lor. Eu nici nu vreau să-l aud, să-l ascult. Populaţia nu e proastă, va cânta imnul ţării. Aia cu pe mama lor e nasoală. Nu merg la meci. Am făcut o lege organică împotriva huliganismului, iar legea e anulată de acest imn vagabond“, a afirmat fostul preşedinte LPF la sport.ro.

Dragomir e convins că vor fi incidente, sâmbătă, mai ales că ungurii au şi anunţat prin intermediul internetului că vin la Bucureşti cu intenţii războinice.

„Suporterii sunt puţin turbulenţi, dar vor fi arestaţi 15-20 şi se liniştesc. Fără bătaie nu se poate“, a adăugat Dragomir. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite