O fetiță de 11 ani din Marea Britanie a murit, la doar o zi după externarea din spital

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Annabel Greenhalgh, o fetiță de 11 ani din Warwick a fost găsită moartă de tatăl ei a doua zi după ce a fost trimisă acasă de la Spitalul Warwick în octombrie 2022. Inițial, medicii au diagnosticat-o cu constipație, și au externat-o.

foto coridor de spital
O fetiță de 11 ani din Marea Britanie, a murit de stop cardiac, la doar o zi după externare

O examinare post-mortem a arătat că fata a murit în urma unui presupus stop cardiac, a fost anunțată o anchetă.

Fundația South Warwickshire University NHS Foundation Trust și-a exprimat condoleanțele „din inimă” familiei și și-a cerut scuze pentru orice decizie care a provocat suferință suplimentară.

Annabel s-a prezentat pe data de 13 octombrie 2022 la spitalul Warwick A&E reclamând dureri abdominale. Fetița de 11 ani a murit pe 14 octombrie - o zi mai târziu.

Dr. Richard Britain, asistent al medicului legist pentru Coventry și Warwickshire, a auzit că s-a născut cu o afecțiune intestinală și că a suferit mai multe operații.

Ea a petrecut câteva săptămâni în spitalul din Birmingham după ce s-a născut prematur pentru a corecta o atrezie (blocaj) a intestinului subțire, apoi din nou în 2016 pentru o malrotație a intestinului.

Un examen post-mortem a arătat că a murit în urma unui presupus stop cardiac, s-a spus în cadrul anchetei.

Părinții ei au izbucnit în lacrimi în timp ce depuneau mărturie. Tatăl ei a declarat că a găsit-o dimineața pe podeaua din baie și a încercat să o resusciteze.

Annabel a fost dusă apoi la spitalul Warwick, care a încercat să o resusciteze, dar a fost declarată moartă.

„Imaginea feței ei neajutorate când am ridicat-o de pe podea mi-a rămas pentru totdeauna în minte”, a declarat tatășl fetei.

O declarație care detaliază impactul morții fiicei lor a adăugat: „Fiecare zi este una de gol, tristețe și disperare”.

Am fost foarte afectată. În numele South Warwickshire University NHS Foundation Trust, ne exprimăm sincerele noastre condoleanțe familiei și prietenilor lui Annabel. Ne cerem scuze pentru orice acțiuni și decizii care au cauzat suferință suplimentară. Investigațiile întreprinse de la moartea lui Annabel au evidențiat o serie de recomandări și o învățare extinsă pentru Trust. Putem oferi asigurări depline că acestea au fost implementate”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Fundației. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite