După ce a avut sute de femei, Ion Ţiriac dezvăluie: „Dintotdeauna mi-a fost frică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă despre Ilie Năstase se spune că s-a culcat cu peste 1000 de femei, nici Ion Ţiriac nu stă deloc rău la acest capitol.

Fost tenismen de succes, cel mai bogat român ajuns acum la 76 de ani, a fost însurat o singură dată, cu foarte mulţi ani în urmă. Ulterior a avut foarte multe relaţii mai mult sau mai puţin trecătoare, dar în marea lor majoritate discrete.

”Mie mi-a fost frică dintotdeauna de iubire. Eu zic că mai bine să fii respectat decât iubit. Respectul durează, trebuie să-ţi faci lucrurile cum trebuie. Iubirea vine şi trece", scrie azi pe pagina lui oficială de facebook Ion Ţiriac, postarea fiind făcută alături de o poză în care lângă magnatul român apare Nicole Scherzinger, una dintre cele mai râvnite vedete din showbiz, fostă logodnică a lui Lewis Hamilton, campionul de Formula I. Pe aceasta, românul a întâlnit-o acum câţiva ani la Monaco şi a avut o replică savuroasă la adresa ei. "Nu ştiu cine era această dominişoară, dar arăta foarte bine pe dinafară"

Singura femeie care l-a adus pe Ţiriac la altar este o fostă handbalistă  Erika Braedt, cei doi căsătorindu-se în 1963. Mariajul lor n-a durat prea mult, pentru că Ţiriac era prea mult plecat şi întrucât Erika se săturase să aştepte s-a acuplat cu Sergiu Nicolaescu .

Ţiriac are trei copii: Ion-Alexandru (39 ani), Mihai-Karim (19 ani) si Ioana (17 ani). Mama lui Ion Alexandru este Mikette von Issenberg, un fost top model american cu care magnatul a avut o relaţie, iar a celor mai mici este o ziaristă egipteancă, care locuieşte la Monte Carlo.

Printre ultimele vedete care au fost catalogate ca fiind iubitele lui Ion Ţiriac se numără Andreea Marin, Ana Maria Ferenţ sau Camelia Potec.

nicole
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite