Dumitru Dragomir: „Piţurcă ar fi trebuit să-şi ceară scuze în faţa ţării după meciul cu Olanda“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Olanda - România / Preşedintele Ligi Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de părere că Victor Piţurcă ar fi trebuit să aducă nişte explicaţii românilor după înfrângerea suferită de echipa sa pe Amsterdam ArenA.

„Categoric, Piţurcă trebuia să-şi ceară scuze şi nu în faţa suporterilor, ci în faţa ţării. Eu nu cer demiterea lui, ar fi o tâmpenie din partea mea, înseamnă că nu aş fi profesionist. Trebuie să-şi ducă aceaastă campanie la bun sfârşit. Doar că un semnal de alarmă trebuie tras. Ne trebuie multe să ajungem la baraj. Dacă nu ne calificăm, atunci trebuie luate măsuri cu cei care au răspuns de această calificare“, a declarat Dumitru Dragomir. 

Preşedintele LPF spun că selecţionerul României este obligat să prezinte un raport al celor două meciuri disputate cu Ungaria şi Olanda: „Nu se poate să nu asculţi de nimeni. Eu nu vreau să-mi ceară Piţurcă sfatul, dar nu vreau să cădem în derizoriu. Adică, atunci când Comitetul Executiv cere o informare pentru a o da publicităţii, mi se pare o mare nesimţire să vii cu o pagină în care să enumeri meciurile jucate. Adică toată populaţia României şi noi din Comitetul Executiv suntem nişte tâmpiţi?!“.

România a pierdut partida cu Olanda, disputată marţi pe Amsterdam ArenA, cu scorul de 4-0. Golurile meciului au fost marcate de Vaart (12'), Van Persie (56', 65' pen.)  şi Lens (90'). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite