Dragoş Grigore, start de sezon de coşmar în Qatar: cât a rezistat pe teren în primul lui meci în zona arabă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Titular şi integralist în ultimele două partide ale tricolorilor în preliminariile Euro 2016, fundaşul de 29 de ani a avut evoluţii apreciate şi cu Ungaria, dar şi cu Grecia. Din păcate pentru el, revenit la formaţia sa de club, fostul dinamovist a dat-o în bară.

După un sezon petrecut la Toulouse, Dragoş Grigore a fost împrumutat, în această vară, la Al-Sailiya în Liga Stelelor din Qatar.

Probabil, experimentatul apărător şi-a imaginat că, după mulţi ani în fotbalul european, va avea o viaţă uşoară în zona Golfului Persic. Din păcate pentru el, debutul său în prima ligă din Qatar a arătat cu totul altceva. Titularizat de tunisianul Sami Trabelsi în centrul defensivei celor de la Al-Sailiya, Dragoş Grigore a rezistat pe teren doar 63 de minute.

Românul a luat primul „galben“, în minutul 60, pe cel de al doilea, în minutul 63, după care a fost trimis la vestiar de arbitru.

În momentul eliminării lui Grigore, Al-Sailiya era deja condusă cu 2-0 de Al-Rayyan la care au evoluat nume importante, precum Rodrigo Tabata (fost la Santos) şi Sergio Garcia (cu mai multe sezoane petrecute la Espanyol, Betis sau Zaragoza).

Rămasă în zece oameni după ce Grigore a luat „roşu“, Al-Sailiya a mai încasat două goluri şi a cedat cu 0-4 în prima etapă de campionat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite