Dragnea, un trădător: Cum s-a dezis de Ionuţ Lupescu, imediat după ce a aflat rezultatul alegerilor FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful PSD a acordat un amplu interviu, cu 48 de ore înaintea votului de miercuri, insistând că Răzvan Burleanu trebuie să fie îndepărtat din fruntea Federaţiei Române de Fotbal.

Politicienii sunt percepuţi ca nişte oameni „alunecoşi“, care, de multe ori, îşi schimbă părerile în funcţie de cum bate vântul. 

Liviu Dragnea nu face excepţie de la această regulă. Şeful PSD a acordat un amplu interviu în „Gazeta Sporturilor“ de luni în care şi-a manifestat susţinerea puternică pentru Ionuţ Lupescu. Această mutare s-a întors ca un bumerang împotriva lui Lupescu, şifonându-i imaginea în ochii multora.

Şi, imediat după ce a fost învins de Burleanu, „Kaiserul“ a fost trădat de Liviu Dragnea. Potrivit Digi Sport, preşedintele Camerei Duptaţilor s-a arătat chiar mulţumit de rezultatul alegerilor FRF!

Ce a spus Liviu Dragnea?

*Eu sunt de vină pentru că a câştigat Burleanu? M-aţi văzut pe mine să spun public undeva că-l susţin pe unul sau pe altul? Eu pot simpatiza pe oricine, dar e foarte bine că a câştigat domnul Burleanu. 

*E foarte bine că Federaţia Română de Fotbal şi-a ales conducerea cu votul masiv al cluburilor de futsal, al cluburilor de fotbalului feminin şi e foarte bine că promovăm acest sport şi cred că avem un viitor foarte luminos în fotbal. Eu abia aştept să avem rezultate foarte bune.

CITEŞTE ŞI:

România, ţara vorbelor goale: Ce a decis omul care anunţase că părăseşte România, dacă Burleanu câştigă alegerile

Cu Burleanu până în pânzele albe: Care au fost singurele două echipe din Liga I care şi-au întors spatele lui Lupescu

„Bomba“ de la miezul nopţii: Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal. Ce l-a îndemnat să dea bir cu fugiţii

Gică Popescu a rămas cu gura căscată: Singurele declaraţii pe care le-a putut oferi, după ce a asistat la eşecul lui Lupescu

Ce inspiraţie: S-a ştiut că Burleanu va câştiga la pas alegerile! Cine a luat o sumă uriaşă de pe urma votului de miercuri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite