Gică Popescu a rămas cu gura căscată: Singurele declaraţii pe care le-a putut oferi, după ce a asistat la eşecul lui Lupescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Popescu

În 2014, Răzvan Burleanu a venit de nicăieri şi, profitând de arestarea lui Gică Popescu în „Dosarul Transferurilor“, a câştigat alegerile. Miercuri, el a mai dat o lovitură: l-a doborât şi pe candidatul Generaţiei de Aur care s-a bătut cu el până în ultima clipă.

Gică Popescu şi Ionuţ Lupescu n-au fost niciodată prieteni apropiaţi, nici măcar când jucau pentru naţionala României, însă şi-au unit forţele cu ocazia alegerilor FRF.

Parteneriatul lor s-a încheiat însă cu un mare eşec: „Kaiserul“ n-a reuşit să strângă nici măcar jumătate dintre voturi, fiind învins cu 168-78 de Răzvan Burleanu.

După ce s-a oficializat rezultatul alegerilor, Gică Popescu a avut o intervenţie telefonică la postul Digi Sport în care şi-a găsit cu greu cuvintele.

Ce a spus Gică Popescu?

*Încă o dată se dovedeşte că e foarte greu să baţi un preşedinte în funcţie, care are toate pârghiile în mână.

*Din păcate pentru Ionuţ, a fost rezultatul pe care l-am văzut cu toţii. Nu ştiu de ce s-a întâmplat aşa, habar n-am. 

*Burleanu a avut 4 ani la dispoziţie să se apropie de membrii afiliaţi, să facă lucruri împreună cu ei. Ionuţ a avut doar o lună de zile, s-ar putea să fi fost perioada prea scurtă. Eu spuneam din proprie experienţă că s-a hotărât târziu.

*Nu ştiu dacă susţinerea politică s-a exercitat, într-adevăr. Până la urmă, oamenii când merg şi introduc voturi în urmă, sunt de unii singuri. Nu ştie nici şeful poliţiei, nici primarul, nici nu ştiu ce preşedinte. Apoi, poţi să te duci acasă la reprezentantul politic şi să-i spui că ai votat într-un fel, nu se poate verifica. Povestea cu politicul nu o văd că stă în picioare.

*Eu am mai spus că şi dacă ar fi câştigat Lupescu preşedinţia Federaţiei şi va face greşeli, la fel de acid voi fi cu el. La fel voi fi şi dacă actuala administraţie va greşi în continuare, nu voi înceta să-mi dau cu părerea. Niciodată nu mi-am schimbat discursul faţă de actualul preşedinte. Acelaşi discurs critic l-am avut şi înainte ca Ionuţ să-şi anunţe candidatura.

*Votul de azi trebuie respectat. Aşa au dorit oamenii să voteze şi punct! Nu avem altă şansă decât să sperăm că aceşti 4 ani au fost de învăţare, că a căpătat experienţă (n.r. – Burleanu) şi că ar putea face lucruri şi pentru fotbal, nu doar pentru el şi imaginea lui, în primul rând.

*Dacă voi mai candida pe viitor în alegerile FRF?  Nu. E închis pentru mine acest subiect. L-au avut pe Lupescu azi şi i-au dat 33% din voturi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite