DNA a pornit pe urmele lui Mircea Sandu. Cum arată clauzele perfide ale contractului de rentă viageră al „Naşului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Burleanu a sesizat DNA-ul pentru a ancheta modul în care FRF şi Mircea Sandu au semnat contractul de rentă viageră, ce prevede acordarea unor beneficii uluitoare pentru fostul şef de la "Casa Fotbalului"

Nu mai e pentru nimeni un secret că între Mircea Sandu şi actualul şef al FRF, Răzvan Burleanu, este un conflict care mocneşte de câteva luni bune. Motivul principal al divergenţelor este legat de renta viageră pe care fostul şef de la Casa Fotbalului ar trebui s-o primească atâta timp cât este preşedinte de onoare al federaţiei. Doar că, Adunarea Generală din 28 iunie a hotârât suspendarea acestei rente viagere şi a tuturor celorlalte beneficii ale "Naşului".

Dezvăluiri făcute de un internaţional: "Federalii veneau cu echipa în deplasări şi jucau table, pe 500 de euro diurnă"

Mai mult decât atât, Burleanu a făcut plângere la DNA pentru a ancheta modul în care FRF a întocmit contractul de rentă viageră pentru Sandu. Site-ul sursazilei.ro scrie că acest contract a fost aprobat înainte de 5 martie, iar notarul Remus Zamfirescu l-a autentificat pe 5 martie, dată la care Mircea Sandu era încă preşedintele FRF. Mandatul actualului şef al FRF, Răzvan Burleanu, a intrat în vigoare pe 6 martie.

De altfel, sursa mai sus amintită a publicat în facsimil cele patru pagini ale acestui contract, în care sunt stipulate câteva clauze ameţitoare, printre care acordarea rentei de 50.000 de euro anual, plata rovinietei, limuzină în interes personal, asigurarea costurilor eventualelor intervenţii medicale efectuate în ţară sau străinătate, abonament telefonic gratuit etc.

Burleanu l-a făcut KO pe Sandu, acum urmează Iorgulescu: ce lovitură pregăteşte pentru omologul său de la Ligă

Interesant este că acest contract a fost semnat inclusiv de actualul preşedinte al LPF, Gino Iorgulescu, care este şi prim-vicepreşedinte al FRF. 

Iată cum arată contractul de rentă viageră întocmit de FRF şi Mircea Sandu pe data de 5 martie 2014:

contract renta viagera mircea sandu
contract renta viagera mircea sandu
contract renta viagera mircea sandu
contract renta viagera mircea sandu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite