Dinamo tratează cu fotbalistul pe care Cornel Dinu l-a caracterizat astfel: "Din măgar nu poţi face cal pur-sânge"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florescu ar putea juca pentru Dinamo
Florescu ar putea juca pentru Dinamo

După e l-a pierdut pe Ropotan, care s-a întors în Rusia, Dinamo caută să-şi întărească lotul cu un mijlocaş experimentat.

În acest context, "câinii" tratează cu George Florescu, internaţionalul român care tocmai s-a despărţit de Arsenal Kiev. Clujeanul a confirmat pentru gsp primele contacte: "Dinamo e pe listă. M-a sunat cineva de acolo să mă întrebe de o colaborare până la vară. Aştept să văd ce îmi aduc şi impresarii mei, din Rusia şi din Ucraina. Nu are rost să mă grăbesc. Cu cei de la Dinamo n-am vorbit de bani, n-am intrat în detalii, a rămas să mai discutăm". O problemă în realizarea mutării ar putea fi totuşi salariul fotbalistului, care câştiga la Kiev în jur de 300.000 de euro, în vreme ce Dinamo nu-i poate oefri mai mult de 80.000 de euro pe sezon. Florescu are 11 selecţii la naţională şi era cel mai contestat fotbalist din naţionala lui Răzvan Lucescu.

 Pe vremea când fostul selecţioner antrena România, Cornel Dinu, actualul administrator delegat al dinamoviştilor, l-a caracterizat pe Florescu astfel: "Oricât te-ai strădui, din asin nu poţi face un cal pur-sânge. Florescu e un jucător bun de dat pase laterale" 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite