Dinamo - Sepsi 1-0 şi FC Botoşani - Chiajna 2-1: Mihai Stoica a râs de „câini“. Postare ironică pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Hanca (stânga)
Sergiu Hanca (stânga)

Etapa cu numărul 7 s-a încheiat cu două partide în care rezultatele finale au fost cele aşteptate. Pentru formaţia din „Ştefan cel Mare“, succesul a fost unul chinuit în compania unei echipe nou-promovate şi a oprit seria celor două eşecuri consecutive.

Dinamo a avut nevoie de un penalty transformat de Hanca (68) pentru a trece de Sepsi Sfântul Gheorghe, iar pe final, trupa pregătită de Cosmin Contra a rămas în zece oameni, după eliminarea lui Romera (83).

Oaspeţii n-au fost în stare să egaleze însă şi au ajuns la a treia înfrângere la rând, după cele cu Gaz Metan (1-2) şi cu CFR Cluj (0-2).

Meciul roş-albilor din „Ştefan cel Mare“ a fost urmărit de aproximativ 1.200 de spectatori, prilej pentru Mihai Stoica de a posta un mesaj ironic pe Facebook: „E mai multă lume la cofetărie“. Oficialul FCSB e pe cai mari acum, când vicecampioana urmează să joace, miercuri (ora 21.45, Pro TV, Dolce Sport), cu casa închisă pe „Arena Naţională“ în returul cu Sporting Lisabona.

Celălalt meci al zilei a adus victoria Botoşaniului, echipa-revelaţie în acest debut de sezon, pe teren propriu. Moldovenii au fost conduşi la pauză, însă au întors rezultatul în partea secundă, obţinând victoria cu 2-1 (L. Buş 53, M. Roman 55 / Batin 27). Moruţan a fost eliminat de la FC Botoşani în minutul 77.

Podiumul Ligii I arată aşa: 1. CFR Cluj 19p, 2. FC Botoşani 16p, 3. CS U Craiova 15p

Dinamo a urcat pe 5, loc de play-off, cu 12 puncte, în timp ce Sepsi, locul 10 cu 6 puncte, şi Chiajna, locul 13 din 14 cu 2 puncte, sunt de play-out.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite