Dinamo se întăreşte cu un fost fotbalist al Stelei: "A renunţat la bani ca să joace la noi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eric Bicfalvi (centru), pe vremea când juca pentru Steaua
Eric Bicfalvi (centru), pe vremea când juca pentru Steaua

Mijlocaşul Eric Bicfalvi (28 de ani) a fost transferat de Dinamo, fotbalistul exprimându-şi dorinţa de a reveni la echipa naţională.

După o experienţă eşuată în China, la Liaoning, Eric Bicfalvi a ales să revină în fotbalul românesc, Fost jucător la Jiul Petroşani, Steaua şi Gloria Buzău, Bicfalvi s-a remarcat în Ucraina, la Volyn Luţk, pentru care a marcat de 26 de ori în 73 de partidei. Cel poreclit Pictorul are şi o selecţie pentru echipa naţională, dar a fost convocat la mai multe meciuri în mandatul lui Iordănescu. 

"Noi l-am dorit foarte mult pe Eric. Nea Mircea a discutat de multă vreme cu el, pentru că este sigur că ne va ajuta. Este un fotbalist care poate juca pe mai multe posturi şi sigur vom fi mai puternici cu el.

Pe lângă faptul că este un fotbalist bun, are şi un caracter deosebit. El a avut o ofertă foarte bună din Rusia, pe bani mulţi, dar a preferat să îşi respecte cuvântul dat lui Mircea Rednic", a spus Dănciulescu la DigiSport.

"Chiar mă bucură acest interes al lui Dinamo pentru mine. Ştiu că trecutul meu a fost stelist, nu am nimic de comentat. Eu sunt un jucător profesionist şi voi încerca tot timpul să dau maximum pentru echipă şi pentru mine. Îmi doresc o revenire în România atât pentru echipa unde voi evolua, dar şi pentru echipa naţională. Pentru mine a fost foarte dificil şi a fost o alegere grea să mă întorc în România, dar cred că este o alegere bună", a declarat Bicfalvi în exclusivitate pentru Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite