Dezvăluiri despre medicul dat afară de Mourinho: „S-a culcat cu un fotbalist. Îi place să facă sex în fiecare zi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lumea fotbalului a fost şocată după ce tehnicianul celor de la Chelsea a exclus-o din lot pe simpatica Eva Carneiro, însă astăzi au ieşit la suprafaţă detalii care pot fi o explicaţie pentru decizia luată de antrenorul lusitan.

Jose Mourinho a ieşit destul de şiofant din conflictul pe care el l-a creat cu Eva Carneiro, mai ales după ce a apărut această înregistrare pe Youtube.

Femeia care face parte din stafful medical al londonezilor nu va sta pe bancă, astăzi, în confruntarea cu Manchester City, după cum Mourinho a explicat aici.

Iar după dezvăluirile făcute de Rupert Patterson-Ward, un fost iubit al Evei Carneiro, absenţa acesteia de pe bancă se poate prelungi.

Ce a spus?

„Această femeie mi-a distrus viaţa. S-a culcat cu un jucător şi mi-a spus că a făcut-o doar că să-mi facă rău. Nu pot să cred că e adevărat. Ea se mândreşte cu faptul că e foarte populară printre jucători. Eva adoră să fie în centrul atenţiei. Are sex-appeal, dar nu mulţi oameni o cunosc cu adevărat. E nemiloasă şi obţine întotdeauna ce vrea, îşi urmăreşte scopurile. Am vrut să-mi întemeiez o familie alături de ea, dar s-a folosit de mine şi m-a aruncat. Îi place să facă sex, e foarte important pentru ea. Îşi dorea să o facem în fiecare zi“, a declarat Rupert Patterson-Ward pentru „The Sun“, citat de prosport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite