Deschamps e diplomat înaintea meciului cu tricolorii: „România nu este foarte defensivă, este o echipă capabilă să provoace greşelile adversarilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, alături de europarlamentarul Theodoros Zagorakis
Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, alături de europarlamentarul Theodoros Zagorakis

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, a declarat că reprezentativa României nu este o echipă foarte defensivă, e capabilă să avanseze şi să îşi facă adversarii să greşească.

"Mă aştept la o echipă a României cum este de obicei. Nu este o echipă foarte defensivă, este capabilă să avanseze şi să facă adversarii să greşească. Românii se apără foarte bine, dar nu vor rămâne în suprafaţa lor de 16,5 metri. Au o bază tehnică interesantă. Ştiu să folosească bine mingea", a spus Deschamps.

Didier Deschamps a precizat că la meciul de deschidere echipa sa trebuie să fie dornică să învingă şi hotărâtă, dar şi să nu se lase influenţată de entuziasmul publicului. "Am o echipă competitivă, cu un potenţial ofensiv foarte interesant, însă este necesar un bun echilibru şi să putem să ne apărăm bine. Prefer să avem mingea cât mai mult şi să punem adversarii în dificultate", a adăugat tehnicianul Franţei. 

VIDEO În căutarea fotbalului pierdut. Un film de excepţie despre căderea fotbalului românesc 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite