Decizie radicală a lui Ion Ţiriac care produce o lovitură puternică sportului românesc: "Nu pot să-mi bat joc de numele meu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Ţiriac este cel mai bogat om de afaceri român şi unul dintre personajele cu influenţă, care de-a lungul timpului a ajutat sportul românesc.

Ţiriac a anunţat însă azi că a decis să ia o decizie radicală pentru sportul românesc, care îşi va pierde unul dintre puţinele repere importante de pe harta evenimentelor. Concret, Ion Ţiriac vinde turneul de tenis, care se desfăşoară în fiecare an la Bucureşti, în luna aprilie, turneu din categoria 250 ATP  "Am făcut tot ce se putea pentru ca acest turneu să continue. În trecut am cumpărat licenţa tot de la un român, am plătit toate datoriile existente şi cred că am ajuns să avem un turneu decent la Bucureşti. Dar de acum gata, turneul se vinde! Nu pot să-mi bat joc de numele meu, poziţia mea şi trecutul nostru. Îl includ aici şi pe domnul Ilie Năstase", a declarat în urmă cu puţin timp Ion Ţiriac. Una dintre cauzele acestei decizii este lipsa autorizaţiei de la pompieri pentru arena construită în 1972.

Ce să facem? Să facem grevă? Să ne ducem în faţa Guvernului? Nu moare nimeni. Viaţa merge înainte. Ne-am chinuit 21 de ani, dar aşa nu se mai poate"

Turneul BRD Năstase-Ţiriac Trophy are loc la Bucureşti, încă din 1993. În acest an, premiile totale se ridică la 463.520 de euro. Întrecerea va fi transmisă în direct la Digi Sport, în perioada 18-24 aprilie. Biletele au preţuri cuprinse între 20 şi 75 de lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite