Debut cu dreptul în Europa: Domzale-Astra 0-1. Giurgiuvenii se gândesc deja la meciul cu Omonia din turul 2 preliminar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Budescu a fost singurul marcator al partidei Domzale-Astra din turul 1 preliminar al Europa League. Graţie golului marcat în deplasare, giurgiuvenii sunt cu un pas mai aproape de turul 2 preliminar al competiţiei.

Fără aportul celui mai bun om din campionatul trecut, Fatai, care a fost lăsat în România din cauză că nu a avut viză, Astra s-a descurcat bine în partida jucată în deplasare cu formaţia slovenă Domzale în turul 1 preliminar al Europa League.

Giurgiuvenii, deşi au pornit ca favoriţi, au abordat foarte precauţi primul meci jucat în cupele europene în istoria clubului. Cu toate acestea, Astra a avut cele mai importante şanse de a deschide scorul, neconcretizate, însă, în prima parte a confruntării.

Repriza secundă a fost începută de oaspeţi în atac, dar până în minutul 84 giurgiuvenii au dominat steril. Cu şase minute înainte de expirarea timpului regulamentar, Astra a deschis scorul în Slovenia, facilitându-şi drumul spre turul 2 preliminar. 

Portarul advers a respins greşit o minge în faţă, iar Budescu a trimis din voleu mingea în plasă. În minutul 88, Seto a mai ratat o ocazie uriaşă, trimiţând mingea în bară, astfel că partida s-a încheiat cu victoria la limită a echipei din România.

Dacă va trece de Domzale, în turul secund Astra va da piept cu Omonia Nicosia din Cipru. Turul este programat pe 18 iulie, în deplasare, returul urmând să aibă loc la Giurgiu, pe 25 iulie.

Domzale - Astra 0-1

A marcat Budescu: min. 84 

Domzale: Vidmar - Kous, Skubic (cpt), Ljubovic, Janza - Parker, Majer, Stankovic, D.Bozovic, Gabric - Vuk.

Astra: Lung - Măţel, Ben Youssef, Mureşan(cpt), Junior Morais - Yahaya, Seto - Enache, Budescu, Bukari - Ivanovski.

VIDEO cu golul marcat de Budescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite