De pe terenul de tenis pe podiumul de modă. Andreea Mitu a făcut senzaţie la festivalul Bucharest Fashion Week

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Mitu
Andreea Mitu

Prezentarea de modă „Campionii“, semnată de Adela Diaconu şi Ciprian Vaida, a adunat nume răsunătoare din sportul românesc.

 Evenimentul organizat în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, la Ambasad'Or, i-a strâns împreună pe eroul Stelei de la Sevilla, Helmuth Duckadam şi soţia sa, Alexandra, revelaţia momentului în tenisul românesc, Andreea Mitu, campioana europeană şi mondială la atletism Monica Iagăr, gimnasta de talie mondială Monica Roşu, cea mai bună canotoare a secolului XX, Elisabeta Lipă, una dintre cele mai mari campioane ale României la atletism, Doina Melinte şi inegalabilul Ilie Năstase. Evenimentul s-a bucurat şi de prezenţa vedetei Dana Săvuică, promiţătorului model Rebeca Prodan, fiica Anei Maria Prodan şi topomodelelor internaţionale Claudia Neghina şi Ioana Francia. Cei care au defilat pe podium s-au bucurat de ropote de aplauze din rândul publicului, printre care s-au aflat actriţa Claudia Motea şi medicul dermatolog Panagiotis Vogiatzis. 

O apariţie strălucitoare şi deosebit de aplaudată a fost a Andreei Mitu, tânăra jucătoare de tenis fiind declarată de cei prezenţi în sală ca fiind cea mai frumoasă apariţie din prezentarea de modă.

„Colecţia «Campionii» este dedicată marilor sportivi ai ţării noastre, adevăraţii Ambasadori în lume pentru România. «Campionii» este modul meu de recunoştinţă adusă personalităţilor care s-au remarcat şi au reuşit să-şi facă un renume semnificativ în sport, prin performanţele lor la nivel mondial. Ambasadorii României peste hotare, campionii noştrii din diverse sporturi ce au avut perfomanţe extraordinare în domeniul lor sunt sursa de inspiraţie pentru ceea ce aţi văzut la Bucharest Fashion Week. Mulţumim casei de modă Cacharel pentru ţinută asigurată stilistului Ciprian Vaida. În această colecţie, a fost omagiat şi Virgil Stănescu, preşedintele echipei de baschet Steaua CSM EximBank, care după ce a făcut performanţă la cel mai înalt nivel în baschetul mondial, în prezent arată ce manager sportiv excelent este. După 24 de ani, echipa pe care o conduce, Steaua CSM EximBank, se află din nou în semifinalele Ligii Naţionale de Baschet“, a declarat Adela Diaconu despre evenimentul din weekend pentru www.iClara.ro. 

mitu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite