De la subsolul clasamentului în China la subsolul clasamentului în Turcia: Cristi Tănase şi-a ales noua echipă de club

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Tănase
Cristi Tănase

Mijlocaşul de 28 de ani, care în ţară a petrecut şase sezoane la Steaua, nu poate evolua decât la un nivel scăzut în afara ţării.

Cristi Tănase a fost printre cei mai antipatici jucători ai naţionalei pe vremea lui Victor Piţurcă, însă după schimbarea selecţionerului şi plecarea fotbalistului în China, „Dodel“ a ieşit din circuitul primei reprezentative.

Fostul stelist a petrecut o jumătate de sezon în China, la Tianjin Teda, formaţie cu care a „driblat“ retrogradarea în ultima etapă. Contribuiţa românului la rămânerea echipei în primul eşalon a fost minimă, în condiţiile în care a bifat zece meciuri şi două goluri.

Chinezii nu i-au prelungit contractul lui Tănase şi, potrivit paginii de Facebook a celor de la Sivasspor, jucătorul a semnat cu ocupanta locului 15 din 18 în prima ligă turcă.

Înţelegerea e valabilă pentru trei ani, iar la Sivasspor, Tănase va fi coleg de echipă cu fostul dinamovist, Djakaridja Kone, dar şi cu Cicinho, care a evoluat şi la Real Madrid.

La finalul turului, Sivasspor e la un punct de retrogradare, iar debutul oficial al lui Tănase la echipă se poate produce, sâmbătă, 16 ianuarie, atunci când Sivasspor va juca pe terenul celor de la Galatasaray.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite