De ce Steaua a fost bătută de nişte anonimi din Austria: explicaţiile lui Adi Popa după un rezultat de neînţeles

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adi Popa
Adi Popa

Antrenorul Mirel Rădoi e, de fapt, director sportiv în acte şi nu oferă declaraţii după meciuri. Drept urmare, după halucinantul test cu Austria Klagenfurt, un mijlocaş a fost nevoit să găsească scuze pentru jocul plin de greşeli.

Steaua a debutat cu un meci ciudat în cantonamentul din Austria şi Mirel Rădoi are mult de lucru înaintea primului joc oficial al sezonului, Supercupa cu ASA Târgu-Mureş.

La puţine minute după înfrângerea cu Austria Klagenfurt, mijlocaşul Adi Popa a oferit primele declaraţii pentru gsp.ro, încercând să explice cum a fost posibil ca o trupă de ligile inferioare să învingă uşor campioana României.

Ce a spus?

„Ne-am simţit obosiţi. Am avut un antrenament greu dimineaţă şi era normal să fim obosiţi. Sperăm să nu se mai întâmple în următoarele amicale ce s-a petrecut astăzi. S-a mai întâmplat şi în cantonamentele precedente, când nu câştigam niciun meci şi luam la pas campionatul. E normal să se întâmple aşa. Adversarii vin cu prospeţime, în timp ce noi suntem obosiţi“, a spus Popa.

Acesta s-a referit şi la „dubla“ cu slovacii de la AS Trencin din preliminariile Ligii Campionilor.

„Sperăm ca noii jucători să ne ajute să câştigăm meciurile din campionat şi din Liga Campionilor. Nu pot să-mi formez o părere despre Trencin, încă nu i-am analizat. Probabil că erau cei mai dificili adversari în acest tur, ei şi Astana. Ne-am obişnuit să avem «norocul» ăsta“, a adăugat fotbalistul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite