David Beckham, negocieri secrete pentru o premieră mondială! Unde va ajunge fotbalistul?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
david beckham victoria foto getty images

Fostul internaţional englez, David Beckham ar putea deveni primul fotbalist care ajunge în spaţiu, vedeta britanică fiind în negocieri în acest sens cu o firmă de transport specializat,

Surse apropiate cuplului David şi Victoria Beckham (foto) au declarat pentru presa britanică că fostul căpitan al lui Manchester United a avut deja primele discuţii privind călătoria excentrică cu reprezentanţii unei companii de transport spaţial.

"Este ceva la care se gândeşte de multă vreme. David era mult mai circumspect în trecut, dar acum, când călătoriile spaţiale devin un lucru tot mai aproape de realitate, ia în calcul foarte serios o astfel de experienţă", a spus sursa pentru The Sun.

Beckham, acum în vârstă de 43 de ani şi tată a patru copii, ar putea chiar să jongleze puţin cu mingea în timpul acestei călătorii. Un impediment major îl va reprezenta lipsa atracţiei gravitaţionale, dar se pare că nimeni nu ia în calcul acest aspect.

În goana după promovare, companiile de transport spaţial sunt în căutare de vedete pentru astfel de călătorii. Richard Branson, seful Vigin Galactic, susţine că în viitorul foarte apropiat compania sa va organiza zboruri spaţiale cu caracter turistic până la altitudini de 100 kilometri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite