Dat afară după ce a câştigat titlul! CSM Bucureşti a renunţat la Aurelian Roşca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurelian Roşca
Aurelian Roşca

Aurelian Roşca a sosit la CSM Bucureşti în urmă cu cinci luni, înlocuindu-l atunci în funcţie pe Jakob Vestergaard. Roşca a dus echipa până în sferturile Ligii Campionilor, unde CSM se va duela, în 7 şi 15 aprilie, cu FTC Budapesta, şi a câştigat al treilea titlu de campioană.

Antrenorul Aurelian Roşca s-a despărţit pe cale amiabilă de campioana şi deţinătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucureşti, echipa urmând a fi condusă până la finalul sezonului de suedezul Per Johansson, adus în urmă cu câteva zile pe post de consultant tehnic. Conducerea clubului a dorit însă o ”întărire” a departamentului tehnic înaintea dublei cu FTC şi l-a adus, în calitate de consultant tehnic, pe suedezul Per Johansson, care a condus naţionala Suediei (argint la CE din 2010).

În urma mutării, Aurelian Roşca a decis să nu mai continue la CSM, oficiali ai grupării din Capitală confirmând, pentru News.ro, că despărţirea a avut loc pe cale amiabilă, iar contractul antrenorului, valabil până în 30 iunie, nu va fi suportat în continuare de către club. Aurelian Roşca ar urma să preia echipa HCM Râmnicu Vâlcea. Şi Per Johansson are contract tot până în 30 iunie, până la acea dată urmând să aibă loc negocieri cu clubul în vederea prelungirii înţelegerii, dacă ambele părţi vor fi de acord.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite