Darren Cahill şi-a serbat ziua de naştere fără Simona Halep. Românca a precizat ce se va întâmpla cu relaţia lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darren Cahill, alături de prieteni
Darren Cahill, alături de prieteni

Australianul Darren Cahill, omul care a ajutat-o ep Simona Halep să obţină rezultatele bune din acest an, a împlinit 50 de ani.

El a petrecut la Las Vegas.Alături de Darren Cahill în această zi specială s-a aflat o pereche specială, formată din foşti doi lideri mondiali: Steffi Graf şi Andre Agassi. Darren a fost antrenorul lui Agassi o perioadă importantă din cariera acestuia, iar acum au rămas în relaţii foarte apropiate.

În ceea ce priveşte relaţia cu Simona Halep, Darren va fi prezent alături de sportiva noastră la Singapore, la Turneul Campioanelor, acolo unde Simona e cap de serie numărul 1. Acela e ultimul turneu din acest an pentru Simona, care va trebui să decidă dacă va continua cu Darren Cahill sau îşi va alege un alt antrenor. După cum se ştie, programul Adidas, în care era inclusă şi Simona şi din care făcea parte şi australianul, se va închide la finalul acestui an, aşa că Darren va fi din nou liber pe piaţa tenisului.

"Darren este antrenorul meu şi nu vreau să-l schimb. Vreau să continuăm să lucrăm împreună. Asta este ceea ce îmi doresc", a declarat Simona Halep, cu privire la acest subiect.

Simona Halep va juca duminică dimineaţa, după ora 11:30, cu Lara Arruabarrena la China Open.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite