Darren Cahill dezvăluie care a fost cel mai bun meci al Simonei Halep din mandatul său de antrenor al româncei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep şi Darren Cahill
Simona Halep şi Darren Cahill

Simona Halep şi Darren Cahill au încheiat colaborarea, după trei ani plini de satisfacţii şi performanţe notabile în tenisul feminin.

Într-un interviu pentru WTA, australianul a precizat care a fost cel mai bun meci al Simonei din mandatul său:

E greu să trecem cu vederea finala pe care a câştigat-o la Roland Garros. Simona a trebuit să învingă presiunea publicului, a aşteptărilor de la ea, a faptului că fusese în trei finale înainte, a avut şanse, dar nu a reuşit să le fructifice. A reuşit să schimbe ceva, să câştige primul ei titlu de Grand Slam. De departe acela a fost cel mai tare meci al acestui an. Am fost împreună trei ani şi jumătare, patru, a fost un roller-coaster, cu emoţii şi momente incredibile, dar şi cu perioade grele.
Cred că lucrul cel mai important este că a reuşit să crească din aceste momente. Le poţi aborda în două feluri. Fie te compătimeşti, fie înveţi din ele. Simona este o profesionistă desăvârşită. A revenit pe teren după acele experienţe, a muncit mai mult şi şi-a oferit mereu noi şanse.

Presiunea pe care a avut-o pe ea a fost mare, sunt mândru că a reuşit să se descurce pentru a câştiga acel titlu de Grand Slam. Acestea sunt momentele cu care te mândreşti în antrenorat. Persoana din afara terenului este mult mai bună decât orice rezultat a reuşit. Lucrurile pe care voi nu le vedeţi, acelea fac diferenţa pentru mine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite