VIDEO Dan Petrescu a „turbat“: Dinamo Moscova a fost eliminată din cupă, după o fază care l-a scos din sărite pe tehnicianul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

„Bursucul“ n-a mai pierdut o partidă oficială de la 4 noiembrie, a părăsit competiţia KO rămânând neînvins, dar e un car de nervi, după ce s-a întâmplat, miercuri seară.

Anji – Dinamo Moscova a fost cel mai important duel din sferturile Cupei Rusiei. Meciul s-a terminat 0-0, după expirarea celor 90 de minute, şi a fost nevoie de prelungiri pentru stabilirea echipei care a ajuns în semifinale.

În minutul 99, centralul a dictat penalty pentru gazde, la o fază discutabilă, care l-a enervat pe Dan Petrescu, recunoscut pentru protestele sale vehemente la adresa arbitrajului. Vedeta celor de la Anji, camerunezul Eto’o, a transformat lovitura de pedeapsă. Cum scorul a rămas neschimbat până la final, Dinamo Moscova a părăsit cupa.

Europa via campionat

Totuşi, elevii lui Dan Petrescu au şanse mari de a ajunge în Liga Europa. Cu şase etape înainte de finalul campionatului, Dinamo Moscova ocupă locul 6 din 16 cu 39 de puncte, fiind la un punct de locurile 4 şi 5, care asigură prezenţa în Liga Europa.

VEZI O MOSTRĂ DIN COMPORTAMENTUL LUI DAN PETRESCU PE MARGINE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite