Dan Petrescu, în conflict cu presa rusă. Dinamo Moscova a interzis apariţia unui interviu cu „Bursucul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu, tehnicianul echipei Dinamo Moscova FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Dan Petrescu, tehnicianul echipei Dinamo Moscova FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Tehnicianul lui Dinamo Moscova, Dan Petrescu, a fost criticat de presa rusă pentru comportamentul pe care l-a avut faţă de doi jurnalişti sportivi.

Dan Petrescu a acceptat să stea de vorbă cu doi ziarişti, un reporter de la „Sov Sport“ şi un fotograf din partea ziarului, în scopul unui interviu amplu care urma să apară în suplimentul săptămânal din acest weekend. În timpul discuţiilor, „Bursucul“ a avut o reacţie neobişnuită când reporterul îi adresa câteva întrebări incomode: „Ce vrei să obţii cu acest interviu? De ce tot încerci să mă provoci? Tot cauţi conflicte, nu se poate să faci asta încontinuu. De ce? E ultima oară când vă mai vorbesc!“.

Reporterul a comentat situaţia pentru site-ul ziarului la care lucrează: „Adunasem suficient material pentru articolul pe care îl plănuisem, însă clubul n-a fost de acord şi ne-a interzis să mai publicăm ceva. Ne-am simţit jigniţi pe timpul nostru şi pe banii noştri. De unde lipsa asta de respect?“. Întrebările care i-au fost puse lui Dan Petrescu sunt postate pe acelaşi site, cele mai delicate făcând referire la decizia de a nu-l titulariza pe Semshov şi de situaţia lui Soloviov, tânărul care a semnat pentru Anji şi şi-a atras criticile suporterilor lui Dinamo Moscova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite