Cutremur la Moscova! Campioana mondială a fost învinsă la debutul în Cupa Mondială din Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce ieri Argentina a fost ţinută în şah de Islanda, o altă surpriză s-a consemnat la campionatul Mondial din Rusia.

Germania şi Mexic au deschis Grupa F pe stadionul Lujniki, oferind un meci spectaculos, cu un deznodământ neaşteptat. Campioana mondială a fost învinsă de Mexic cu 1-0, prin golul marcat de Hirvino Lozano, în minutul 35 la capătul lunui contraatac.

Nemţii au scârţâit serios la debutul în turneul din Rusia, deşi au jucat cu cea mai bună echipă pe care au avut-o la dispoziţie. Au primit însă o replică dârză din partea unei echipe experimentate, care s-a apărat bine şi a lovit pe contre, ratând alte câteva oportunităţi de a marca. Germania a dominat pe alocuri autoritar, a avut două bare, a atacat până şi cu Neuer la ultimele două faze, dar n-a reuşit să spargă defensiva beton a mexicanilor, care s-au impus în uralele publicului de pe arena moscovită.

Au evoluat următoarele echipe:

Germania: Neuer - Kimmich, J. Boateng, Hummels, Plattenhardt (Mario Gomez '79) - Khedira (Reus '60), Kroos - T. Muller, Ozil, Draxler - Werner (Brandt '86). Selecţioner Joachim Low;

Mexic: Ochoa - Salcedo, Ayala, Moreno, Gallardo - Layun, Herrera, Guardado (Rafael Marquez '74) - Vela (Alvarez '58), Hernandez, Lozano (Raul Jimenez '66). Selecţioner Juan-Carlos Osorio.

În celălalt meci al grupei se vor întâlni mâine Suedia şi Coreea de Sud, de la ora 15.00.

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite