Cupa României a fost expusă într-un mall din Ploieşti, iar fanii s-au înghesuit să-şi facă poze cu trofeul. "Lupii" renunţă la doi jucători dar anunţă achiziţii grele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea clubului Petrolul a decis ca trofeul Cupei României, câştigat de echipă sâmbăta trecută, să fie expus într-un mall din Ploieşti.

Cupa va sta acolo două săptămâni, iar ieri, în prima zi a fost luată cu asalt de fanii, care au venit să-şi facă poze lângă trofeu. Petrolul a anunţat şi noul sponsor tehnic al echipei, firma Puma, care o înlocuieşte pe Macron, cea care i-a âmbrăcat pe "lupi" sezonul trecut. Cât priveşte achiziţiile, după transferul portarului brazilian Pecanha Peterson, fost la Rapid, urmează venirea lui Felipe Teixeira, şi el ex-giuleştean, dar care a jucat ultima oară în Emirate, la Al Shaab. 

Pe listă se află şi Alexandru Benga, fundaşul de 24 de ani care a terminat contractul cu Oţelul, dar marea "bombă" ar fi păstrarea lui Jeremy Bokila, pentru care clubul n-a primit oferta de 3 milioane de euro pe care o aşteaptă. "Bokila poate pleca şi în iarnă, nu e musai să o facă acum. Oricum cota sa va creşte dacă rămâne la noi, pentru că e cel mai bun atacant din Liga I şi sunt sigur că va face meciuri bune în continuare", a afirmat preşedintele Petrolului, Dan Capră. El a anunţat şi că la Ploieşti vor veni şi alţi fotbalişti buni, deoarece clubul vrea să continue performanţele din acest an. La plecări, siguri sunt până acum Hamutovski, care a terminat contractul, şi Renan, care n-a confirmat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite