Cum a ratat CS U Craiova transferul lui Florin Andone, atacantul român care impresionează în prima ligă spaniolă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Andone, revelaţia celor de la Cordoba. FOTO Guliver Getty Images
Florin Andone, revelaţia celor de la Cordoba. FOTO Guliver Getty Images

De la sfârşitul lui decembrie 2014, numele lui Florin Andone, atacant la Cordoba, în prima ligă spaniolă, a început să devină tot mai cunoscut atât în Spania cât şi în România. Ovidiu Stângă, fost oficial al lui CS U Craiova, a dezvăluit că Andone putea fi transferat destul de uşor de către gruparea din Bănie.

„Eu l-am susţinut pe Florin şi pe alocuri Gică Craioveanu, dar nici el 100%. Băiatul devenea liber de contract în vară, dar putea fi luat pe o sumă foarte mică încă din iarna anului trecut. Nu s-a ajuns la nici o discuţie legată de preţ, pentru că fotbalistic cei de la CS U nu l-au vrut. Ăsta este adevărul! Florin Andone era în ultimele şase luni de contract cu Villarreal, plus că era dat sub formă de împrumut la o echipă de liga a treia şi putea fi luat pe o sumă mică, cel mult 100.000 de euro pe el, în schimb pe alţii s-a dat şi nici nu mai sunt la echipă acum. Păcat, ar fi fost util echipei şi ar fi adus şi beneficiu mai târziu. E un fotbalist bun, are calităţi şi va ajunge să joace la cluburi importante“, a declarat Ovidiu Stângă, pentru Gazeta de Sud. 

Florin Andone (21 de ani) a debutat în prima echipă de la Cordoba în decembrie 2014 şi a marcat trei goluri în şase meciuri, în toate competiţiile, pentru echipa de pe locul 15 din prima ligă spaniolă. 

Fost internaţional al Universităţii Craiova şi fost oficial al lui CS U Craiova, în 2013, Ovidiu Stângă îl cunoştea pe Florin Andone şi de la lotul României. Asta pentru că Stângă era selecţioner la under 19, în 2012, când atacantul a prins trei selecţii. 

Citeşte şi 

Florin Andone, revelaţia de la Cordoba, vrea la naţionala României. Ce spune secundul Daniel Isăilă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite