Cum a fost „primită“ moartea pilotului de F1, Maria de Villota, în lumea sportului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria de Villota a încetat din viaţă vineri FOTO Getty Images
Maria de Villota a încetat din viaţă vineri FOTO Getty Images

Vestea că Maria de Villota s-a stins din viaţă vineri dimineaţă, într-o cameră de hotel din Sevilla, a zguduit lumea sportului.

Printre cei care au reacţionat se numără şi Fernando Alonso, dublul campionul mondial de la Ferrari aflând vestea în timpul antrenamentelor de la Marele Premiu al Japoniei. „Rugaţi-vă pentru Maria şi pentru familia ei, pentru lumea sporturilor cu motor care a iubit-o“, a declarat Alonso. Totodată, Ferrari a postat mesaje de condoleanţe în italiană, engleză şi spaniolă, potrivit DigiSport.

Fosta echipă a Mariei, Marussia, şi-a exprimat părerea de rău din cauza decesului, prin intermediul unui comunicat: „Gândurile şi rugăciunile noastre sunt pentru familia şi pentru prietenii ei în aceste momente foarte dificile“.

Cea care a fost prima femeie pilot de Formula 1 din Spania a atras mesaje de regret şi din partea pilotului de raliuri Carlos Sainz, motocicliştilor Jorge Lorenzo şi Marc Márquez, clubului Atlético Madrid, ciclistului Alberto Contador, tenismanului Fernando Verdasco şi fotbaliştilor Santi Cazorla, David de Gea, Andres Iniesta şi José Manuel Reina.


Citeşte şi:

Cumplitul accident de Formula 1 suferit în iulie 2012 a ucis-o pe Maria de Villota un an mai târziu

Formula 1 şi sportul, în general, au primit o veste cutremurătoare, potrivit căreia pilotul Maria de Villota a fost găsită fără suflare în camera sa de hotel. Potrivit primelor ipoteze care vizează posibila cauză a decesului, Maria ar fi murit din cauza rănilor suferite în timpul unei accidentări grave petrecute în iulie 2012.

Tragedie în Formula 1. Un pilot a fost găsit mort în camera sa de hotel

Lumea automobilismului este în doliu după o veste cutremurătoare care a apărut pe agenţiile de ştiri în această dimineaţă. Maria de Villota, pilot de încercări la Marussia, a fost găsită moartă în camera sa de hotel.

VIDEO Maria de Villota şi-a pierdut ochiul drept în urma accidentului suferit

Pilotul echipei Marussia Maria de Villota şi-a pierdut ochiul drept în accidentul suferit, in iulie 2012, în timpul unei sesiuni de teste efectuate cu un monopost de Formula 1 pe aerodromul Duxford şi este în continuare într-o stare critică, dar stabilă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite