CTP, după eşecul Simonei Halep: „Lucrurile arată foarte rău în privinţa ei. Nu a pierdut din cauza genunchiului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu a analizat prestaţia Simonei Halep şi a dat un verdict foarte dur în ceea ce priveşte starea jucătoarei noastre.

"Asteptările mele nu erau deloc luminoase. Nu am văzut meciul cu Shelby Rogers, dar am văzut meciul de la Shenzhen pierdut de Simona. Atitudinea ei din teren, corporală, mentală, dincolo de gesturile acuzatoare la adresa genunchiului, unde e posibil să aibă o problemă, dar ea nu a pierdut meciul din cauza limitarii date de genunchi. Nu a avut elan, determinare. Mai mult, acest moment vine la începutul sezonului, când se presupune că s-a odihnit, şi-a tratat toate afecţiunile. Lucrurile arată foarte rău în ceea ce priveşte starea generală a Simonei. Cel mai grav nu este ce ai la genunchi sau la corp sau la spate şi reflectarea în public a unei astfel de atitudini", a spus Cristian tudor Popescu la sport.ro

"Pauză? Ea tocmai a iesit dintr-o pauza de o luna si mai bine... acum, dupa trei meciuri in noul an, din nou pauza? Pauzele nu sunt bune niciodata, le iei silit, cand nu ai ce face"
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite