CTP, elogii la adresa întâlnirii Halep - Buzărnescu: „A fost meciul cel mai frumos de la Wimbledon, de până acum“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digisport întâlnirea dintre Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, duelul românesc din turul 2 de la Wimbledon.

"Acesta a fost marele câştig al meciului: după părerea mea, a fost meciul cel mai frumos de la Wimbledon, de până acum. Şi am văzut multe dintre disputele de până acum. Am spus înainte de meci că va fi o partidă tare, strânsă. Pentru că mă aşteptam la ambiţia Mihaelei Buzărnescu. Ea a spus de mult că abia aşteaptă să joace cu Simona. A venit acum întâlnirea şi bănuiam că Mihaela va juca un tenis deosebit, faţă de ce a jucat anul acesta. Tenisul ei a coborât după acea accidentare de anul trecut, dar azi s-a motivat", a mai declarat analistul.", a spus CTP, la Digi Sport.

Simona Halep (7 WTA) a învins-o, miercuri, scor 6-3, 4-6, 6-2, pe Mihaela Buzărnescu (53 WTA) şi s-a calificat în turul 3 al turneului de la Wimbledon.unde va evolua cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 40 WTA. Partida e programată vineri, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite