CTP avansează o variantă surprinzătoare în cazul rupturii dintre Simona Halep şi Darren Cahill. Ce crede că se va întâmpla

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Simona Halep şi Darren Cahill au întrerupt colaborarea după trei ani frumoşi şi plini de satisfacţii petrecuţi împreună.

Cristian Tudor Popescu a comentat decizia separării (Vezi AICI), dar a avansat şi o ipoteză surprinzătoare în privinţa  aceea ce va urma. Întrebat la Digi24 dacă e posibil ca, după anul „sabatic” pe care şi l-a luat Darren Cahill, acesta să reia colaborarea cu Simona Halep, Cristian Tudor Popescu vede posibil un asemenea scenariu şi a adus şi un exemplu: 

„E foarte posibil. Sunt convins că această despărţire este chiar aşa cum spune Darren Cahill, legată de probleme familiale, şi nu de o ruptură, o neînţelegere cu Simona Halep. Oricând, mai ales peste un an, poate fi reluată această colaborare. S-au mai văzut astfel de cazuri. Din alte motive, dar iată cazul lui Djokovic, care s-a despărţit de antrenor, cu rezultate proaste pentru Djokovici vreme de aproape doi ani, după care iată-l din nou nr. 1 mondial cu Marian Vajda. Mi se pare cât se poate de plauzibilă o astfel de revenire”, a spus CTP la Digi 24.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite