Cristina Neagu, prezentată oficial la Buducnost Podgorica. Românca le dă mari speranţe muntenegrenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a semnat actele de transfer, fosta campioană a Europei, Buducnost Podgorica, a prezentat-o oficial pe Cristina Neagu în cadrul unei conferinţe de presă. Românca i-a asigurat pe fanii muntenegreni că în scurt timp va fi aptă să joace din nou.

„Sunt foarte fericită că am venit la Buducnost şi voi da totul pentru a ajuta echipa. Sper să am momente frumoase în tricoul lui Buducnost. M-am refăcut după accidentare şi sper să încep antrenamentele cu echipa la finalul verii”, a fost declaraţia Cristinei Neagu la prezentarea sa oficială la Buducnost.

Până să ajungă în Muntenegreu, Neagu nu jucase decât pentru echipe româneşti, Rulmentul Braşov şi Oltchim Râmnicu Vâlcea. Handbalista, care a suferit o operaţie în luna februarie a acestui an o, este încă în perioada de recuperare şi, potrivit medicilor, va putea să joace din nou în această vară.

La prezentarea oficială a Cristinei Neagu a asistat şi Bojana Popovici, fosta mare jucătoare a naţionalei Muntenegrului şi a lui Buducnost Podgorica. Înainte de retragerea din activitate, Popovici a devenit campioană olimpică cu echipa naţională şi campioană a Europei cu echipa de club.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite