Cristiano Ronaldo, genial ca sportiv şi cam atât: Ultima sa declaraţie l-a făcut de râs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portughezul de 34 de ani tocmai a devenit al doilea fotbalist din istoria sportului-rege care a depăşit pragul de 100 de goluri pentru o echipă naţională. Prilejul l-a emoţionat, se pare, mult prea tare.

Cristiano Ronaldo intră în clubul select al sportivilor cu adevărat geniali! Vorbim despre o categorie rară de atleţi care nu doar că ajung la un nivel inimaginabil pentru noi, „muritorii de rând“, dar reuşesc să şi stea acolo, ani la rând! Ceea ce, pe lângă talent, presupune, un volum uriaş de muncă, o disciplină fantastică şi o dorinţă nebună de a fi în top.

Cristiano Ronaldo parcă joacă de când lumea şi, paradoxal, odată cu trecerea anilor, nu doar că n-a scăzut din punct de vedere sportiv, ci chiar a devenit mai bun! Ultima sa statistică, cea legată de perioadele în care şi-a marcat cele 101 goluri de până acum la naţională, vorbeşte de la sine:

Imagine indisponibilă

După cum se vede, după ce a trecut de 30 de ani, Ronaldo a devenit înfiorător de eficace! Aşadar, geniul său sportiv nu poate fi pus la îndoială. În schimb, aşa cum se întâmplă în cazul multor sportivi uriaşi, Cristiano Ronaldo îşi arată limitele, ca om, atunci când părăseşte arena sportivă. Nu doar o dată, sportivi de top au dat-o grav de tot în bară, atunci când au deschis gura. Exact asta s-a întâmplat şi acum, în cazul starului portughez.

Dorind să facă o declaraţie de dragoste şi de apreciere la adresa publicului plătitor de bilete, care lipseşte de la începutul pandemiei de pe stadioanele de fotbal, în majoritatea ţărilor, Ronaldo a făcut o gafă de zile mari. Iar declaraţia sa a făcut înconjurul lumii şi l-a transformat în ţinta ironiilor.

„Să joci fotbal fără fani în tribune e ca şi cum te-ai duce la circ şi să nu vezi niciun clovn“, a spus Ronaldo. Probabil, după ce şi-a terminat fraza, a realizat şi el că a spus o prostie, pentru că, imediat, a mai făcut o încercare: „E ca şi cum te-ai duce într-o grădină şi să nu vezi flori“. 

Din păcate pentru Ronaldo, răul fusese deja făcut, iar prima sa declaraţie a devenit deja virală, în mediul virtual.

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite