Costel Pantilimon va fi titular în Champions League, împotriva lui ŢSKA Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joe Hart (stânga) şi Costel Pantilimon, goalkeeperii lui Manchester City FOTO Reuters
Joe Hart (stânga) şi Costel Pantilimon, goalkeeperii lui Manchester City FOTO Reuters

Costel Pantilimon se bucură de aprecierea staffului tehnic de la Manchester City, astfel încât românul a primit o veste excelentă: îi va lua locul lui Joe Hart şi va fi titular în Champions League.

După ce sâmbătă a debutat în Premier League ca titular în poarta lui Manchester City, Costel Pantilimon va sta între buturi şi la meciul pe care echipa sa îl are de disputat în Champions League, împotriva lui ŢSKA Moscova, notează „The Guardian“.
Românul a avut parte de un debut norocos, „cetăţenii“ impunându-se în faţa celor de la Norwich, pe teren propriu, cu scorul de 7-0. 

Graţie acestui fapt, dar şi a gafelor repetate ale lui Joe Hart, Pantilimon are toate şansele să se regăsească în primul 11 pe care Manuel Pellegrini îl va alinia în Champions League.
Manchester City va juca marţi, pe teren propriu, împotriva lui ŢSKA Moscova, începând cu ora 21.45. Echipa lui Pantilimon se află pe locul secund în Grupa D Champions League, la distanţă de trei puncte de prima clasată şi tot atâtea de ocupanta locului trei. 

Cifrele lui Costel Pantilimon la Manchester City

1 an şi nouă luni au trecut de când face parte din echipă

3 ani mai e valabil contractul său

2.500.000€ este valoarea estimată de Transfermarkt.co.uk.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite