Costel Gâlcă şi-a făcut cadou de ziua lui o victorie amară: „Sincer, nu mă aşteptam la aşa ceva!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ziua în care a împlinit 43 de ani, Costel Gâlcă a fost dezamăgit de modul cum a jucat Steaua în partida câştigată la limită cu CFR Cluj, 1-0, aceasta fiind prima victorie a campioanei în campionat, în 2015.

Steaua a câştigat chinuit derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0, un joc dominat copios de ardeleni, care au ratat ocazii mari în Ghencea. Ajutaţi de Zeiţa Fortuna, steliştii au marcat prin Ţucudean golul primului succes din 2015, în campionat.

La finalul jocului, antrenorul Costel Gâlcă a reunoscut cu fair-play că echipa sa a făcut un joc modest, încercând să găsească o explicaţie pentru evoluţia foarte slabă a elevilor săi. ”Sincer, nu mă aşteptam la aşa ceva. E bine că am câştigat, în urma unui joc foarte slab şi sper ca jocul următor să fie mai bun. Prepeliţă e un jucător inteligent, care dă echilibru echipei. Cei care au jucat, trebuiau să facă un joc mai bun. Şi nu au făcut-o. Erau prea nervoşi pe teren, voiau să facă totul repede. Iar câteodată trebuie să ai răbdare. Azi nu am avut constanţă în joc. Tamaş s-a descurcat bine, dar se vede că nu are un ritm de joc”, a declarat Costel Gâlcă la DigiSport.

Antrenorul Stelei s-a plâns şi de faptul că suporterii au părăsit echipa şi a promis că îi va readuce înapoi în scurt timp: ”Noi îi aşteptăm pe suporteri în continuare, dar trebuie să îi atragem prin jocul nostru. Subiectul cu marca mă depăşeşte. Vreau să se rezolve cât mai repede. Asta mă interesează. Presiune e meci de meci. Trebuie să câştigi mereu”, a mai spus Gâlcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite