Costel Gâlcă explică abia acum ce l-a deranjat cel mai mult în mandatul de la Steaua. „De asta a trebuit să plec!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Costel Gâlcă este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori ai momentului, după ce echipa sa, Espanyol, a reuşit să ţină piept Barcelonei, în prima etapă din 2016.

Gâlcă a oferit un interviu în exclusivitate pentru Dolce Sport, în care a abordat subiecte precum egalul cu Barcelona, 0-0, perioada petrecută la Steaua şi ofertele pe care le-a mai primit înainte să aleagă Espanyol.

"Mi-am luat măsuri de precauţie, dar mi-am propus şi ca atunci când recuperam mingea să punem şi ceva probleme. O cunoşteam bine pe Barcelona, dar indiferent câte stii, jucătorii ei te pot surprinde.E complicat să aduc jucători români aici, pentru ca avem un lot numeros. Aici am mai multă linişte, lucrurile sunt mult mai normale. Îmi doresc să devin un antrenor bun, să reprezint România. Au fost nişte discuţii şi în Israel, şi de la arabi şi de aici, din Spania, din liga a doua. Mă bucur că am primit şi oferta de la Espanyol", a declarat Gâlcă pentru Dolce Sport. Antrenoruld e 43 de ani s-a referit şi la perioada Steaua: "Nu regret nimic. Lucrurile nu trebuie forţate în viaţă, dacă nu eşti apreciat la locul de muncă, mai bine renunţi. Mi-au plecat jucători foarte importanţi şi cei care au venit în locul lor nu erau la acelasi nivel. Nu eu eram cel ce decidea la acest capitol, a fost foarte greu.şLa Steaua, am spus că fără o bază sportivă proprie va fi foarte greu. Cred că Steaua trebuie sa revina in Ghencea", a mai spus antrenorul lui Espanyol.

Espanyol va întâlni din nou Barcelona, pe 6 şi 13 ianuarie, într-o dublă manşă, în Cupa Spaniei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite