Cornel Dinu are un favorit pentru banca tehnică a lui Dinamo, dar un fost jucător dinamovist se autopropune antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

După ce Flavius Stoican a demisionat de la Dinamo, şefii "câinilor" au început căutările pentru un nou antrenor. Pe listă se află foşti jucători ai alb-roşilor, unul dintre ei fiind propus chiar de Cornel Dinu, administrator delegat al clubului.

Flavius Stoican i-a luat prin surprindere pe şefii lui Dinamo când a anunţat că demisionează. Nimeni nu se aştepta ca antrenorul să renunţe în toiul campionatului, dar şefii s-au conformat deciziei şi au demarat deja căutările pentru un nou tehnician.

Cornel Dinu, unul dintre oamenii cu influenţă din club, a întainat o propunere care ar putea fi pe placul conducerii dinamoviste. Este vorba de Ionel Dănciulescu, fost golgeter al lui Dinamo, pe care este dispus să-l ajute dacă va fi numit în funcţie. "Având în vedere ce situaţie e acum la Dinamo, dacă unul precum Dănciulescu, pe care îl consider un posibil foarte bun antrenor, mi-ar cere ajutorul, sunt dispus să i-l dau", a spus Dinu la Dolce Sport.

Dăciulescu, la rândul său, nu a arătat că ar fi interesat de posibilitatea de a deveni antrenorul lui Dinamo şi a propus la rândul său un fost coleg de generaţie: "Ştiţi foarte bine că sunt prieten cu Niculescu şi că sînt subiectiv, dar eu cred că da, ar avea capacitatea de a antrena Dinamo".

Florentin Petre se autopropune

În afara celor două variante de mai sus, în joc a intrat o a treia. Este vorba de Florentin Petre, şi el fost coleg de generaţie cu Dănciulescu şi Niculescu. Fostul mijlocaş a precizat că ar accepta o eventuală ofertă venită de la şefii "câinilor". "Eu sunt pregătit în orice clipă. Nu numai pentru Dinamo, pentru orice echipă. Am o experienţă destul de bună. Aş putea prelua echipa fără nici o problemă, dar ar trebui să am oameni care să mă sfătuiască, oameni competenţi care mă pot ajuta", a spus Petre la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite