Comisia de Disciplină a FIFA a decis sancţiunile după incidentele provocate de huligani la meciul cu Polonia. Ce se va întâmpla la partida cu Danemarca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FIFA anunţa, la 18 noiembrie, că a deschis o procedură disciplinară după incidentele de la meciul România - Polonia, disputat pe Arena Naţională, în preliminariile Cupei Mondiale.

Comisa de Disciplină a FIFA a decis ca meciul România - Danemarca, programat la 26 martie 2017, de la ora 21.45, în etapa a V-a a Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, să se dispute, cu spectatori, pe un alt stadion, nu pe Arena Naţională, informează FRF.

Federaţia Română de Fotbal a mai primit o amendă de 95.000 de franci elveţieni, după incidentele de la meciul România - Polonia. "Forul mondial a decis că partida România - Danemarca, următorul meci oficial al <tricolorilor>, din aceeaşi campanie de calificare, se va disputa cu spectatori în tribune, decizia venind în urma apărării argumentate realizate de departamentul juridic al FRF. Cu toate acestea, partida nu se va putea disputa pe Arena Naţională din Bucureşti. Iată sancţiunile complete ale Comisiei de Disciplină FIFA:

- două meciuri din cadrul preliminariilor FIFA 2018 World Cup de pe teren propriu nu se vor disputa pe Arena Naţională, sancţiunea aplicându-se cu privire la partida România - Danemarca din 26 martie 2017, iar executarea pentru cea de-a doua partidă fiind suspendată pentru o perioadă de probaţiune de 2 ani;

- amenda stabilită în sarcina FRF este de 95.000 de franci elveţieni plus 3.000 de franci elveţieni, costuri de procedură", se arată pe site-ul FRF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite