Cine e Cori Gauff, viitoarea adversară a Simonei Halep la Wimbledon. La 15 ani face un milion de dolari din publicitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va juca în optimi la Wimbledon contra americancei de 15 ani, Coro Gauff, care face senzaţie pe iarba londoneză.

Coco Gauff a făcut un meci magistral în turul III, unde a salvat două mingi de meci, contra Polonei Hercog. şi s-a calificat mai departe. 

Ea are deja şase meciuri la Wimbledon, fiind nevoită să joace şi trei partide în calificări. De remarcat în toate aceste jocuri, Cori a pierdut un singur set, deşi a avut în faţă şi jucătoare experimentate, precum Venus Williams sau Magdalena Rybarikova..

Cori Gauff s-a născut în Georgia, dar s-a stabilit în sudul Floridei pentru a se dedica tenisului. Părinţii săi au fost ambii sportivi, tatăl baschetbalist, mama atletă.

La 13 ani, a devenit cea mai tânără jucătoare prezentă într-o finală de US Open rezervată junioarelor, iar apoi a câştigat Roland Garros la acelaşi nivel. 

Considerată drept "noua Serena Williams", Cori face deja o grămadă de bani din publicitate. Potrivit Forbes, Cori Gauff va încasa peste un milion de dolari în acest an doar din contractede imagine. O sumă incredibilă, judecând că totuşi e vorba despre o puştoaică de 15 ani, fără vreo performanţă notabilă în WTA,.

"Părinţii mei mi-au spus mereu să ţintesc cât mai sus. Vreau să nu-i dezamăgesc, au sacrificat multe pentru mine"

"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite