VIDEO Chiricheş a venit în vizită la Bucureşti şi s-a îmbătat crunt într-un club cu foştii săi colegi de la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş
Vlad Chiricheş

Vlad Chiricheş joacă meci de meci la Tottenham Hotspur şi s-a adaptat de minune la fotbalul englez, dar pare să fi deprins şi obiceiurile jucătorilor din Albion.

Cancan.ro a prezentat nişte imagini cu internaţionalul român aflat în stare avansată de ebrietate, după un chef care a avut loc la Bucureşti în weekend. Căpitanul naţionalei a avut câteva zile libere de la echipa de club şi a dat o fugă la Bucureşti, unde s-a întâlnit cu steliştii, care abia veniseră din cantonament. Chiricheş s-a turmentat bine şi la plecare din local nu se mai putea ţine pe picioare, fiind menţinut cu greu pe linia de plutire de logodnica sa, pe care, de beat ce era, a fost cât pe ce să o accidenteze.

La chef au mai participat Florin Gardoş, Lukasz Szukala, Daniel Georgievski, Cristi Tănase, Mihai Răduţ, Alexandru Chipciu, Mihai Pintilii, dar şi managerul Stelei, Mihai Stoica. Toţi au fost însoţiţi de prietene, iubite, amici şi cunoştinţe, conform unui mesaj siropos postat de managerul Stelei pe contul său de Facebook. Oficial oprit de justiţie să plece în Spania, pentru că trebuie să se prezinte în faţa instanţei ca să dea explicaţii în "Dosarul transferurilor" a oferit următorul mesaj: "Vineri seara a fost seara NOASTRA…aşa cum am fost împreună la luptă, am fost şi la distracţie…iar noi chiar ştim să ne distrăm. Cu Chiri, cu Florin Gardoş,cu Lukasz Szukala, cu Daniel Georgievski, cu Tase, cu Raduţ, cu Chipciu, cu Rapa, cu Pinti, soţii, prietene, prieteni… FAMILIE. La ce vânt bătea şi cum se aluneca spre dimineaţă când am plecat, şi statuile se împleticeau, deci MAI LASAŢI-NE ÎN PACE !!! Sau nu ne lăsaţi, oricum nu ne interesează…KEEP CALM AND FOLLOW ROUTE 25 and GO SPURS". 

Chiricheş a plecat duminică la Londra, iar pe 29 ianuarie are meci în campionat, contra lui Manchester City.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite