Chelsea va fi susţinută pe Arena Naţională de sute de oameni, printre care şi suporteri recunoscuţi pentru violenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua o va înfrunta joi pe Chelsea în turul optimilor Europa League FOTO Cosmin Iftode/Rpressport
Steaua o va înfrunta joi pe Chelsea în turul optimilor Europa League FOTO Cosmin Iftode/Rpressport

Prima manşă pe care Steaua o va juca împotriva lui Chelsea în optimile Europa League se va disputa şi în tribune, acolo unde sunt aşteptaţi sute de spectatori pentru a-i susţine pe londonezi.

Purtătorul de cuvând al Jandarmeriei, Georgian Enache, a prezentat la DolceSport măsurile de siguranţă luate pentru partida de joi seară, programată începând cu ora 20.00: 

„Din datele comunicate de clubul Steaua, vor fi prezenţi 620 de fani britanici. Lor li se adaugă încă 200 de suporteri care vor sta la categoria VIP. De asemenea, avem informaţii de la omologii noştri englezi că se vor deplasa şi zece fani cu grad ridicat de risc, fiind sancţionaţi deseori pentru tulburarea ordinii publice, dar vor fi monitorizaţi permanent de trei poliţişti de la Scotland Yard“. 

Pe lângă datele furnizate de Enache, există informaţii care indică faptul că alţi 300 de fani ai lui Chelsea vor veni la Bucureşti pe cont propriu. Englezii vor fi supravegheaţi pe toată durata zilei desfăşurării meciului, astfel încât începând cu ora 14.00, forţele de ordine îşi anunţă prezenţa în Centrul Vechi. Potrivit unei analize făcute de „Ziarul Financiar“, se estimează ca valul de englezi să aducă proprietarilor de baruri, pub-uri&co între 200 şi 300 de mii de euro.

Ministerul de Externe Britanic a emis miercuri o avertizare pentru fanii londonezi care au făcut deplasarea la Bucureşti:

  • Lăsaţi-vă paşaportul în camera de hotel, dar nici aşa nu aveţi siguranţa că-l veţi găsi acolo!
  • Mare atenţie la poliţişti, ar putea fi hoţi deghizaţi!
  • Folosiţi taxiurile comandate de la hotel, altfel riscaţi să fiţi înşelaţi!
  • Urinatul în public, cântatul şi strigatul pe stradă după ora 22.00 sunt interzise la Bucureşti
  • Apa de la robinet nu e potabilă!
  • Aveţi grijă când utilizaţi cardurile, puteţi fi înşelaţi!
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite