Chelsea – Arsenal, Supercupa Angliei, duminică, ora 17.00, Sport.ro: Jose Mourinho, atac la Arsene Wenger

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezonul fotbalistic se deschide în Anglia cu un meci de gală, Supercupa dintre Chelsea şi Arsenal, care va avea loc duminică pe legendarul Wembley.

A 93-a ediţie a Community Shield, cum e denumit trofeul în Albion, îi aduce faţă în faţă pe Jose Mourinho şi Arsene Wenger, cei mai mari rivali din campionatul englez. Francezul nu a rueşit însă să-l învingă pe portughez în precedentele 13 întâlniri, iar Arsenal nu i-a dat gol lui Chelsea în ultimele 5 partide.
În stilul său caractersitic, Mourinho a pus paie pe foc înaintea partidei. Portughezul i-a îndemnat pe jurnalişti să ia un calculator şi să adune sumele cheltuite de cele două echipe în ultimii ani. “În trecut, am fost acuzaţi că vrem să ne cumpărăm titlul, acum cred că cei de la Arsenal îşi cumpără titlul”, a spus Mourinho, cu referire la cele 100 de milioane de lire sterline cheltuite de Arsenal pe jucători ca Ozil, Alexis Sanchez, Chambers sau sau Debuchy.
Cech contra Chelsea
În această vară însă, tunarii au făcut un singur transfer, dar ce transfer! Arsenal l-a luat chiar de la Chelsea pe legendarul portar ceh Petr Cech, în schimbul a doar 10 milioane de lire sterline. “Cred că sunt favoriţi la titlu acum”, consideră Mourinho, care l-a lăsat pe Cech să plece la o mare rivală, un gest neobişnuit pentru el.


13 meciuri s-au disputat între echipele antrenate de Arsene Wenger şi Jose Mourinho. Şase meciuri s-au încheiat la egalitate, 7 le-a câştigat portughezul. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite