CFR Cluj porneşte urcuşul către podium. Campioana s-a apropiat la două puncte de locul trei ocupat de FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clujenii se felicită după victoria obţinută pe teren propriu în faţa Ceahlăului Piatra Neamţ FOTO Mediafax
Clujenii se felicită după victoria obţinută pe teren propriu în faţa Ceahlăului Piatra Neamţ FOTO Mediafax

CFR Cluj a învins cu 3-2 pe Ceahlăul Piatra Neamţ  în etapa a XIX-a din Liga 1 la capătul unui meci presărat cu multe ocazii pentru ambele echipe, dar şi cu mari greşeli de arbitraj. Atât Cealăul, cât şi CFR au avut câte un gol anulat incorect pe motiv de offside.

În ciuda zăpezii căzute abundent în ultimele 24 de ore la Cluj, organizatorii din Gruia au îndepărtat stratul de nea care acopera gazonul stadionului „Constantin Rădulescu” şi au făcut posibilă desfăşurarea partidei CFR Cluj – Ceahlăul Piatra Neamţ.

Ardelenii au avut parte de un adversar incomod, care nu a venit la Cluj să se apere. Rui Pedro a deschis scorul în minutul 20, dar avantajul clujenilor nu a durat decât 18 minute, când Golubovici a egalat la 1. La acest rezultat, unul dintre tuşieri a anulat eronat gazdelor un gol pe motiv de offside chiar înainte de pauză.

În repriza a doua, jocul s-a desfăşurat sub aceleaşi coordonate: CFR-ul a atacat, iar Ceahlăul nu a ezitat să contraatace ori de câte ori a avut ocazia. Deac a semnat golul doi al gazdelor din lovitură de pedeapsă şi apele s-au mai liniştit în Gruia. Dar arbitrii au comis-o din nou spre finalul jocului, când au anulat eronat un gol şi Ceahlăului, tot pe motiv de offside.

Kapetanos a marcat golul trei pentru CFR în minutul 86, dar oaspeţii au mai punctat şi ei în minutele de prelungire prin Achim, astfel că ardelenii au obţinut o victorie la limită, scor 3-2, în faţa Ceahlăului. Succesul din această etapă îi urcă pe elevii lui Paulo Sergio pe locul cinci al clasamentului Ligii 1, la două puncte de podium.

CFR Cluj: Felgueiras - Aguirregaray, Maftei, Piccolo, Sepsi - Vass, Celestino (Mureşan '62) - Hora (Camora '46), Rui Pedro (Bjelanovici '90), Deac - Kapetanos. Antrenor: Paulo Sergio

Ceahlăul: B. Miron - Rusu, Ichim, Hamed Mohamed, Barna - Monroy (Onciu '50), Achim - Stana, Golubovici, M. Constantinescu (Bădescu '74) - Lukanovici. Antrenor: Costel Enache

Arbitri: Adrian Comănescu - Adrian Ghinguleac şi Bogdan Gheorghe - asistenţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite