CFR Cluj încearcă marea lovitură, în returul de diseară cu Malmo, din turul II preliminar al Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR Cluj e campioana României
CFR Cluj e campioana României

După ce a pierdut în tur, scor 0-1, pe teren propriu, în faţa campioanei Suediei, Malmo, CFR Cluj încearcă azi să dea marea lovitură în oraşul care l-a dat fotbalului pe celebrul Zlatan Ibrahimovici.

Ardelenii nu traversează o perioadă fastă, având un singur gol marcat în patru meciuri disputate în acest sezon şi au schimbat deja antrenorul, renunţând la Edi Iordănescu şi aducând pentru a treia oară pe banca tehnică pe Antonio Conceicao.
CFR Cluj luptă cu istoria, pentru că niciodată nu a reuşit să se califice în cupele europene după ce a pierdut acasă în tur. "Vă spun sincer, cred că putem întoarce soarta calificării", a spus noul antrenor al echipei din Gruia, Toni Conceicao, completat de Emmanuel Culio: "Dacă suntem bine la cap, se poate! Putem bate pe Malmo. Ei au câştigat la noi, noi de ce nu am putea câştiga în deplasare?"
La fel de optimist s-a arătat şi Alex Ioniţă, cel care speră să joace mai mult în mandatul noului antrenor. "O să fie un meci foarte, greu dar trebuie să mergem acolo şi să ne calificăm, nu cred că Malmo că este o echipă de temut. Dacă ne facem noi jocul, sunt sigur că vom întoarce rezultatul! Având în vedere că în campionat n-am reuşit să facem decât două egaluri, cred că dacă vom câştiga şi ne vom califica la Malmo se vor uita acele două meciuri. Sunt sigur că ne vom califica. Nu este o presiune. Dacă cei de la Barcelona au reuşit să întoarcă un rezultat de 0-4, de ce n-am putea noi, cu Malmo, să întoarcem un 0-1? Mergem acolo să marcăm minimum două goluri şi să câştigăm", a declarat acesta la Telekom Sport.
Partida de la Malmo e în direct la Digi Sport 1, de la ora 20.15. Dacă va trece de Malmo gruparea din Gruia va întâlni învingătoarea dintre Ludogorets (Bulgaria) şi Videoton (Ungaria). Dacă nu va trece de suedezi, CFR va ajunge în turul III din Liga Europa. Acolo va întâlni învingătoarea dintre Sutjeska (Muntenegru) şi Alashkert (Armenia).
Mâine, vor evolua şi formaţiile româneşti angrenate în Liga Europa. FCSB întâlneşte acasă pe Rudar Velejne (în tur 2-0), joi, de la ora 21.30 (Pro TV), iar Viitorul joacă în deplasare, la Vitesse Arnhem (în tur 2-2), de la ora 21.00.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite