Cătălin Moroşanu, gata pentru duelul cu Kemayo: „Nu voi face pasul înapoi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Moroşanu se declară pregătit pentru confruntarea care va avea loc joi seară, la Sala Polivalentă, din Capitală, împotriva francezului Freddy Kemayo, în main-event-ul galei Dynamite Fighting Show.

Moroşanu (43 de victorii – 10 înfrângeri) îl va întâlni pentru a treia oară în carieră pe francezul Kemayo (70 de victorii – 25 de înfrângeri). În prima confruntare de la Amsterdam, Kemayo l-a învins prin KO pe român, iar ulterior, acesta din urmă şi-a luat revanşa câştigând la puncte.

„Pentru mine, acel KO este dureros şi nu îl pot uita, tocmai de aceea am acceptat această provocare. Mi-a rămas întipărit acel eşec şi vreau să arăt că în tot acest timp am acumulat experienţă şi nu va mai fi la fel. Nu voi face pasul înapoi, voi fi ca un tanc în acest meci, voi pune presiune continuă pe Kemayo”, a declarat Moroşanu.

Asemenea lui Floyd Mayweather în Statele Unite ale Americii, Cătălin Moroşanu îşi organizează singur evenimentul, care va începe joi, de la ora 20:00 şi va avea în programul principal alte nume grele precum Benjamin Adegbuyi (locul 2 mondial în topul greilor) şi Ion Pascu (cel mai bine cotat luptător român de MMA).

„Au fost două luni în care m-am ocupat atât de organizare şi m-am antrenat de două ori pe zi. Mă bucur că voi avea un meci greu, publicul îşi doreşte confruntări de calitate, iar prin această promoţie acesta e scopul principal. Să readucem meciurile mari din trecut”, a mai spus Moroşanu.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile la Sala Polivalentă zilnic, inclusiv în ziua galei până la ora 20:00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite