Cîrstea, sezon groaznic: Sorana a mai bifat o înfrângere umilitoare şi a părăsit Wimbledon. Cifrele dezastrului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorana Cîrstea (51 WTA) îşi continuă căderea liberă în clasamentul mondial şi n-a reuşit nici la Wimbledon să-şi egaleze performanţa de anul trecut.

Sorana Cîrstea trece printr-o perioadă destul de dificilă a carierei, după ce, la un moment, a reuşit să revină în prim-plan, trecând admirabil peste problemele medicale.

După o eliminare în turul II la Australian Open şi un eşec suferit în runda inaugurală la French Open, sportiva de 28 de ani a dezamăgit şi la Wimbledon, acolo unde avea de apărat o calificare în turul III, realizată în 2017.

Deşi a trecut cu bine peste primul meci de pe tabloul principal, cel cu Rybarikova (19 WTA), românca a eşuat, astăzi, în turul II, în faţa unei adversare mai slab cotate. Cîrstea a fost învinsă de Rodina (120 WTA).

Iar asta în ciuda unui start excelent în care Sorana a condus cu 5-1 în primul set, înainte de a-l închide cu 6-1. În setul doi, n-a existat break în primele şapte game-uri, după care rusoaica de 29 de ani s-a impus pe serviciul Soranei şi a luat setul cu 6-3.

În decisiv, Cîrstea a fost dominată şi condusă cu 0-3 şi 2-5, înainte de a pierde cu 3-6.

După înfrângerea de astăzi, Sorana a ajuns la un bilanţ groaznic în 2018: 10 victorii, 16 înfrângeri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite