Cârpeală, în loc de întăriri: Gigi Becali vrea milioanele UEFA cu achiziţii low-cost. Cine a mai venit la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Bucureştenii au ratat titlul şi Cupa României, iar prima lor mutare a fost legitimarea lui Golubovici, un vârf de 32 de ani de la CSMS Iaşi. Al doilea transfer e cam de acelaşi nivel.

Gigi Becali speră să ia bonusul acordat de forul european, fie pentru accederea în grupele Ligii Campionilor, fie pentru intrarea în grupele Ligii Europa.

Patronul roş-albaştrilor şi-a propus însă să atingă acest obiectiv cu investiţii minime. Dacă pe Golubovici l-a luat gratis, acum el a anunţat un alt transfer pentru care Steaua nu va plăti decât salariul jucătorului.

„L-am luat şi pe Aganovici, rămâne liber. Joacă foarte bine mijlocaş central, lângă Pintilii. Am vorbit cu el, am discutat şi cu fotbalişti care au jucat cu el şi toţi mi-au spus cât de bine joacă mijlocaş central. Poate să evolueze şi în stânga“, a spus Becali la Digi Sport.

Croatul Adnan Aganovici (28 de ani) a ajuns în fotbalul românesc, în sezonul 2013-2014, la FC Braşov. A bifat 57 de partide în Liga I şi cinci goluri, după care, în stagiunea 2015-2016, a trecut la Viitorul. Aici, a adunat 23 de jocuri şi şapte reuşite în primul eşalon.

În a doua parte a sezonului recent încheiat, Aganovici s-a dus la AEL Limassol (Cipru), formaţie cu care a luat titlul. A contribuit la această performanţă cu 15 prezenţe în campionat şi patru goluri.

Becali a explicat şi situaţia atacantului brazilian, Nathan Junior (27 de ani). Acesta a evitat retrogradarea cu Tondela, în Portugalia, bifând 34 de meciuri şi 13 goluri.

„Îi lăsăm să se mai gândească. Nu ne-am înţeles la 100.000. Am dat 200.000 de euro la semnătură şi voia şi impresarul 100.000 de euro. Am zis că eu nu dau la agent suma asta, să se mai gândească“, a zis Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite